1 op 1 coaching

Wil jij energieker door het leven? Slanker worden? Ik help jou graag aan een gezond(ere) leefstijl! 

Afvallen zonder dieet

Laten we duidelijk zijn: een wonderdieet bestaat niet. Simpel. Diëten houd je bovendien vaak maar even vol en voor je het weet zit je weer op je oude gewicht – of meer. De enige manier om blijvend gewicht te verliezen is om ook blijvend je leefstijl aan te passen. En voor je daarvan schrikt: ik kan jou helpen om af te vallen zonder dat je het gevoel hebt dat je iets mist. Echt!

Op zoek naar een gezonde leefstijl 

Samen met jou ga ik op zoek naar een gezonde leefstijl die bij jou past. Ieder mens is anders en daarom pas ik mijn begeleiding aan op jouw behoeften, voorkeuren en wensen. Want dat is de enige manier om je nieuwe leefstijl op een prettige manier vol te houden. 

Gezond en lekker eten 

Mijn adviezen zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en de adviezen van het Voedingscentrum. Ik maak geen gebruik van supplementen, repen of andere maaltijdvervangers, maar stel een gezond advies voor je op waar je levenslang plezier van hebt. En om je nog wat verder op weg te helpen, kun je gebruikmaken van mijn gezonde én lekkere recepten.

Jouw traject bij Loes Voedingscoach

Om je optimaal te kunnen begeleiden naar jouw persoonlijke doel, gaan we samen een traject aan, dat bestaat uit:

Kennismakingsgesprek
Voor dit gesprek heb je een formulier ingevuld waarmee ik me alvast op ons gesprek kan voorbereiden.
We beginnen met een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek, waarin we bespreken waar jij behoefte aan hebt en wat ik voor jou kan betekenen. Besluit je om de uitdaging samen met mij aan te gaan, dan kunnen we direct de weging en meting uitvoeren en jouw persoonlijke doelen bespreken. Thuis mag je een aantal dagen je voeding bijhouden in een app.

Vervolgconsulten
Het vervolgtraject bestaat uit 12 consulten. Tijdens het eerste consult bespreken we het behandelplan, dit heb ik voor je opgesteld aan de hand van jouw persoonlijke situatie, de uitkomst van de weging en meting en jouw voedingsdagboek.
In de daarop volgende consulten volgen we je voortgang, help ik je op weg met opdrachten, beantwoord ik je vragen en bespreken we de uitdagingen die je tegenkomt. Heb je jouw doel nog niet gehaald aan het einde van het traject? Of heb je gewoon nog wat langer behoefte aan steun en begeleiding, of een ‘stok achter de deur’? Geen probleem, dan kan je gewoon verlengen.

Bij de tarieven vind je een helder overzicht van de kosten van het traject. Daar vind je ook terug of jouw verzekeraar mijn begeleiding vergoedt.

Samen zorgen we ervoor dat je tijdens het hele traject gemotiveerd en op de juiste manier bezig blijft met het behalen van jouw doel!

Clara:

In maart 2017 na een periode van veel zitten in de auto voor m’n werk en een aantal kilo’s teveel ging ik naar Loes. Uitleg over mijn eetpatroon gekregen met veel tips. Nog steeds kom ik regelmatig bij Loes en ik blijf nu op gewicht. Ik heb meerdere mensen aangeraden naar Loes te gaan. Kortom erg tevreden over Loes!

Evert-Jan:

Ruim twee jaar geleden heeft Loes en mijn vrouw begeleid. Loes heeft ons met haar enthousiasme veel inzichten en tips gegeven, zodat we tegenwoordig een stukje slanker en vitaler door het leven gaan.

Aan de slag met Loes Voedingscoach

Ben je er klaar voor? Dan gaan we van start! Neem contact met me op, dan maken we snel een afspraak. De eerste stap op weg naar je nieuwe leefstijl!

Loes Voedingscoach is aangesloten bij:

dietist deventer voedingscoach bedrijven particulier school