Bedrijfstrainingen

Geen fut? Hoog ziekteverzuim? Steek energie in de leefstijl van uw werknemers en maak uw bedrijf fit en vitaal!  

Een gezond bedrijf

Gezonde werknemers zijn een aanwinst voor ieder bedrijf. Dat zien steeds meer bedrijven in. Een vitale medewerker is namelijk productief, energiek en duurzaam inzetbaar. 

Als werkgever kunt u uw medewerkers op allerlei manieren stimuleren om verstandige keuzes te maken: van het bieden van een gezond assortiment in de bedrijfskantine tot het organiseren van prikkelende bedrijfsactiviteiten. Loes Voedingscoach ondersteunt u daar graag in. Daarnaast helpt zij uw medewerkers graag met trainingen en workshops op weg naar een gezonde en actieve leefstijl. 

Voorlichting/ bijscholing

Wat is een gezonde leefstijl eigenlijk? Loes Voedingscoach legt aan groepen uit wat een gezond eet- en beweegpatroon is. Met ruimte voor vragen en persoonlijke tips.

Begeleiding medewerker

Samen met Loes Voedingscoach gaan uw medewerkers ervoor: een gezondere leefstijl! Loes Voedingscoach begeleidt uw medewerkers graag, in groepjes of individueel.

Kookworkshops

De kookworkshops van Loes Voedingscoach laten zien dat gezond koken leuk en makkelijk is. De workshops kunnen ook op uw eigen locatie gehouden worden, van kantine tot bedrijfshal.

Aan de slag met Loes Voedingscoach

Ieder bedrijf is anders. Daarom stellen we samen een traject op dat past bij uw medewerkers en uw doelstellingen. Neem contact op voor een afspraak.

Loes heeft op Parc Spelderholt de woonbegeleiders in het kader van gezonde voeding hierin geschoold. Hoe maak je eenvoudige en gezonde maaltijden.
Met een frisse blik en leuke ideeën heeft ze de woonbegeleiders en Parc Spelderholt geïnspireerd om uitvoering te geven aan ons voedingsbeleid.

-teamleider Academie Parc Spelderholt

Loes Voedingscoach werkt onder andere samen met: