#BlijfGezond-training voor bedrijven

Gezond leven verhoogt de weerstand en biedt bescherming tegen uiteenlopende ziektes, bacteriƫn en virussen. Extra belangrijk in tijden van corona! Eet gezond, beweeg lekker en zorg voor voldoende slaap.

Ook werkgevers kunnen bijdragen aan een gezondere leefstijl van medewerkers. Daarom heb ik speciaal voor bedrijven de #BlijfGezond-training ontwikkeld. Online of offline te volgen. Sluit aan en samen zetten we stappen in de goede richting!

Draag als bedrijf bij aan een gezondere leefstijl van je medewerkers. Start met de #BlijfGezond-training!

#BlijfGezond in kleine stapjes

Gezond leven hoeft niet ingewikkeld, lastig of moeilijk te zijn. De #BlijfGezond-training vergroot het bewustzijn over de eigen gezondheid en biedt praktische informatie en handvatten om in kleine stapjes gezond(er) te gaan leven. Na het volgen van de training kan iedereen op zijn eigen manier met zijn eigen leefstijl aan de slag.

De #BlijfGezond-training:

  • laat de deelnemer stilstaan bij de huidige leefstijl. Wat doe ik al goed en wat kan er beter?
  • geeft inzicht in wat de gevolgen zijn van een ongezonde leefstijl op je lichaam.
  • biedt praktische handvatten en informatie om gezonder te eten.
  • geeft tips & tricks om lekker te bewegen en beter te slapen.
  • kan zowel online als offline gegeven worden: iedereen kan meedoen, of je nu thuiswerkt of op de werkvloer werkzaam bent.
  • kan aangepast worden aan de werksituatie in uw bedrijf: zittend of staand werk, ploegendiensten, productiewerk, thuiswerken. Zo is de training voor iedereen interessant en goed te volgen.

Neem contact op met Loes voor de #BlijfGezond-training die bij jouw medewerkers past! Bellen of mailen kan natuurlijk ook:

Telefoonnummer: 06-54927743
E-mail: loes@loesvoedingscoach.nl