Tarieven

Na een half jaar ben je al een aardig eind op weg, je hebt gewerkt aan je voedingspatroon, heb je beweging op een manier die bij jou past, ken je je valkuilen en heb je misschien zelfs al je doel bereikt. Werken aan je leefstijl gaat met vallen en opstaan en hoeft niet in die 6 maanden allemaal bereikt te zijn. Dus heb je nog wat langer behoefte aan coaching? Dan verlengen we met:

4 vervolgconsult (à 30 minuten): € 140,00 p.p.     
8 vervolgconsult (à 30 minuten): € 290,00 p.p.

Wil je samen met je partner, vriend(in) of familielid de begeleiding aangaan? Dat kan! Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

de “kleine lettertjes“: betaal je in één keer? Dan wordt bij aanvang van het traject het gehele bedrag gefactureerd, deze factuur dient binnen 14 dagen voldaan te worden.
Betaling in termijnen: de eerste maandelijkse termijn wordt bij aanvang van het traject gefactureerd, de volgende 5 termijnen steeds bij aanvang van de nieuwe maand. De factuur dient binnen 14 dagen voldaan te worden. Aan het einde van het traject dient het gehele bedrag van € 480,- voldaan te zijn.
Verhinderd? Zeg tenminste 24 uur van te voren onze afspraak af en de gereserveerde tijd wordt niet in rekening gebracht.

Vergoeding
Benieuwd of jouw verzekeraar ook (een gedeelte van) de begeleiding vergoed? Klik op deze link om dat te controleren:
https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering.
Of controleer je polis, de vergoedingen vallen onder de aanvullende pakketten, er hoeft dus geen eigen risico betaald te worden.

Beroepsvereniging             
De beroepsnaam gewichtsconsulent of voedingscoach is niet beschermd. Dat betekent dat iedereen die wil zich zo mag noemen. Loes Voedingscoach is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Zo weet je in ieder geval zeker dat je geholpen wordt door een professional die een geaccrediteerde opleiding heeft voltooid, regelmatig bij- en nascholingen volgt om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en beweging. En heb je een klacht dan volgt er een BGN-klachtenprocedure. Uiteraard wordt er discreet met je gegevens omgegaan, deze worden nooit zonder jou toestemming gedeeld met derden.
De beroepsvereniging zet zich onder andere in voor vergoedingen door de verzekeraars en ziet toe op de kwaliteit en professionaliteit van haar leden.