Tarieven

Om je optimaal te kunnen begeleiden naar jouw persoonlijke doel kan je kiezen uit 2 trajecten, namelijk:

(* wanneer je het traject samen met je partner, je zus of een goede vriend of vriendin doormaakt is de kans op slagen groter. Je voelt je gesteund door elkaar, je kan samen lekker gaan bewegen en elkaar motiveren wanneer het even tegen zit. Let op! Afspraken dienen altijd gezamenlijk plaats te vinden.)   

Heb je na afloop van het traject behoefte aan extra steun of een ‘stok achter de deur’ om jouw gezonde leefstijl vol te blijven houden? Of heb je jouw doel nog niet helemaal bereikt na afronding van het traject? Geen probleem, dan kunnen we daarna losse vervolgconsulten inplannen:

Vervolgconsult (30 minuten): € 30,00 p.p.     
Vervolgconsult (30 minuten), samen sta je sterk*: € 23,50 p.p.

Ben je op zoek naar voedings- en beweegadvies, maar heb je geen behoefte aan langdurige persoonlijke begeleiding? Dan kan je gebruik maken van:

Eenmalig voedings- en beweegadviesplan: € 90,00 p.p.

de “kleine lettertjes“: de eerste maandelijkse termijn wordt bij aanvang van het traject gefactureerd, de volgende 3 termijnen steeds bij aanvang van de nieuwe maand. De factuur dient binnen 14 dagen voldaan te worden.
Betaal je in één keer? Dan wordt bij aanvang van het traject het gehele bedrag gefactureerd, deze factuur dient binnen 14 dagen voldaan te worden.
Het vervolgconsult en het eenmalige adviesplan worden na het plaatsvinden van het consult gefactureerd en dienen binnen 14 dagen voldaan te worden.
Verhinderd? Zeg tenminste 24 uur van te voren onze afspraak af en de gereserveerde tijd wordt niet in rekening gebracht.

Vergoeding
Benieuwd of jouw verzekeraar ook (een gedeelte van) de begeleiding vergoed? Klik op deze link om dat te controleren:
https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering.
Of controleer je polis, de vergoedingen vallen onder de aanvullende pakketten, er hoeft dus geen eigen risico betaald te worden.

Beroepsvereniging             
De beroepsnaam gewichtsconsulent of voedingscoach is niet beschermd. Dat betekent dat iedereen die wil zich zo mag noemen. Loes Voedingscoach is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Zo weet je in ieder geval zeker dat je geholpen wordt door een professional die een geaccrediteerde opleiding heeft voltooid, regelmatig bij- en nascholingen volgt om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en beweging. En heb je een klacht dan volgt er een BGN-klachtenprocedure. Uiteraard wordt er discreet met je gegevens omgegaan, deze worden nooit zonder jou toestemming gedeeld met derden.
De beroepsvereniging zet zich onder andere in voor vergoedingen door de verzekeraars en ziet toe op de kwaliteit en professionaliteit van haar leden.